گروه علوم تغذیه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
  کارشناسان گروه تغذیه دانشکده

نام و نام خانوادگي: طاهره فیروزی

سمت: مسئول دفتر

تلفن محل کار:05138002423

پست الكترونيكي:

MDS.Nutrition[at]mums.ac.ir

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

 

نام و نام خانوادگي: فاطمه فیروزی

سمت: کارشناس آموزشی

تلفن محل کار: 38002420-051

پست الكترونيكي: FirouziF1[at]mums.ac.ir

 

نام و نام خانوادگي: ریحانه فریدنیا

سمت: کارشناس آزمایشگاه- کارشناس پژوهشی

تلفن محل کار: 38002480-051

پست الكترونيكي: FaridniaR1[at]mums.ac.ir

   

نام و نام خانوادگي: سارا سعیدی

سمت: کارشناس مجله تغذیه،روزه داری و سلامت

تلفن محل کار: 38002214-051

پست الكترونيكي: saeedis3[at]mums.ac.ir

 

نام و نام خانوادگي: غزاله پوریاراد

سمت: کارشناس وب سایت 

تلفن محل کار: 38002360-051

پست الكترونيكي: pouriaradg3[at]mums.ac.ir

   

نام و نام خانوادگي: شیوا ادیبی

سمت: کارشناس آزمایشگاه

تلفن محل کار: 38002417-051

پست الكترونيكي: adibish3[at]mums.ac.ir

 

 

کارشناسان گروه تغذیه بیمارستان

نام و نام خانوادگي: زهرا سیادت 

سمت: کارشناس آموزشی بالینی

 تلفن محل کار:38002360-051

 پست الكترونيكي: SiadatZ1[at]mums.ac.ir

 

نام و نام خانوادگي: مریم گلذار

سمت: کارشناس آموزشی بالینی

 تلفن محل کار:05138022766

 پست الكترونيكي: Golzarm9[at]mums.ac.ir

 

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 
اعضای هیئت علمی گروه تغذیه
 
 

نام و نام خانوادگي: دکتر میترا رضایی

 تلفن محل کار:38002362-051

 پست الكترونيكي: Rezaeigm@mums.ac.ir

رزومه علمی

CV

نام و نام خانوادگي: دکتر مریم خسروی

 تلفن محل کار:38002367-051

 پست الكترونيكي: KhosraviM@mums.ac.ir

رزومه علمی

CV

 
   

نام و نام خانوادگي: دکتر محمد هاشمی

 تلفن محل کار:38002439-051

 پست الكترونيكي: HashemiMD@mums.ac.ir

رزومه علمی

CV

 

   

نام و نام خانوادگي: دکتر اسماء افشاری

 تلفن محل کار:38002409-051

 پست الكترونيكي: AfshariAS@mums.ac.ir

رزومه علمی

CV

 

 
 

نام و نام خانوادگي: دکتر  زهرا دهنوی

 تلفن محل کار:

 پست الكترونيكي:

DehnaviZH@mums.ac.ir

رزومه علمی

CV

 

 

 

 نام و نام خانوادگي: دکتر سید رضا سبحانی

 تلفن محل کار:38002422-051

 پست الكترونيكي:

SobhaniRZ@mums.ac.ir

رزومه علمی

CV

 

 
 

نام و نام خانوادگي: دکتر  زهرا خراسانچی

 تلفن محل کار:

 پست الكترونيكي:

KhorasanchiZ@mums.ac.ir

رزومه علمی

CV

       
 

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

     
      معاونت پژوهشی  
    نام و نام خانوادگی  دکترمریم خسروی  
    مرتیه علمی :  دانشیار  
    رشته تحصیلی:  دکتری تخصصی تغذیه  
    پست الکترونیک :  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  
    تلفن : 38002367 051  
       رزومه علمی  

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

 

 

سیب

دسترسی به غذای کافی و سالم دغدغه های مسئولین دولتی هر کشوری است تا جامعه ای سالم داشته باشند. با توجه به رشد روز افزون جمعیت و گسترش شهرها و واحدهای صنعتی، سطح توقعات و تنوع مورد انتظار در مورد مواد غذایی نیز بالا رفته است. همچنین بیمارستانها عمدتا درگیر عوارض و بیماریهای مرتبط با دو انتهای کاهش و افزایش وزن شامل سوء تغذیه و چاقی می باشند. از طرفی با توجه به پیشرفت صنعتی جوامع آلودگی های شیمیایی محیطی و استفاده از سموم مختلف برای تولید بیشتر افزایش یافته است که بقایای این آلاینده ها در محصولات کشاورزی و مواد غذایی می تواند خطراتی را ایجاد کند و سلامتی انسان را تهدید کند. در طول دهه گذشته وقوع بیماریهای میکروبی ناشی از مواد غذایی نه تنها در کشورهای در حال توسعه بلکه در کشورهای توسعه یافته نیز روند افزایشی داشته است و از عمده بیماریهای جوامع کشورهای مختلف جهان به شمار می روند. بر طبق مطالعات انجام شده همه ساله بیش از هزار میلیون مورد اسهال حاد در بین بچه های زیر پنچ سال در کشور های آفریقایی، آسیایی و آمریکای لاتین اتفاق می افتد که به مرگ بیش از ۵ میلیون نفر منجر می گردد. نظر به اهمیتی که غذای سالم برای انسان دارد سازمانهای مختلف جهانی از جمله WHO و FAO از همان ابتدای تاسیس موضوع دسترسی همگان به غذایی بهداشتی و سالم را در اولویت برنامه های خود قرار داده است و کمیته ها و گروههای مختلف کاری در مورد بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایجاد کرده اند.

برنامه راهبردی گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد 1408-1403، نخستین برنامه مدون این گروه و گامی بزرگ، مبتنی بر ارزش ها و اولویت های آموزشی است که نقشه راه جدیدی برای این گروه ترسیم می­کند. در ادامه دستاوردهای ارزشمند گذشته، برنامه راهبردی بر چشم انداز و ماموریت دانشگاه و اعضای هیئت علمی گروه علوم تغذیه در جهت حقظ برتری کشوری از طریق ارتقاء بسترهای آموزشی و پژوهشی صراحت دارد. در این برنامه سعی شده تا امکان دستیابی به اهدافی نظیر آموزش تئوری و عملی حیطه‌های مختلف حوزه تغذیه و ایمنی غذا، ارتقاء مهارت‌های تحقیقاتی، توانایی انجام فعالیتهای گروهی، توانایی حل مساله و تحلیل و تفسیر یافته­ها در آموزش دانشجویان فراهم گردد.

 

 
 

  برنامه راهبردی گروه علوم تغذیه