| |
|
|
|
| |
1 |
برنامه آموزشی کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته تغذیه بالینی |
|
| |
2 |
تغذیه دندانپزشکی - نیمسال اول سال تحصیلی 96-95 |
|
| |
3 |
کارآموزی دانشجویان بهداشت و ایمنی مواد غذایی |
|
| |
4 |
تغذيه در سلامت دهان |
|
| |
5 |
اصول تغذیهدانشجويان پرستاری |
|
| |
6 |
سمينار تغذيه |
|
| |
7 |
درس سمینار برای دانشجویان فوق تغذیه |
|
| |
8 |
رژيم درماني 2 (ارزیابی تغذیه ای) |
|
| |
9 |
مباحث جاری تغذیه |
|
| |
10 |
رژيم هاي درماني و تداخل غذا و دارو |
|
| |
11 |
ایمنی و کیفیت میکروبی |
|
| |
12 |
سم شناسی |
|
| |
13 |
آمار حیاتی و کاربرد کامپیوتر در علوم بهداشتی |
|
| |
14 |
تغذیه اساسی 2 |
|
| |
15 |
اصول کلي تغذيه |
|
| |
16 |
تغذیه کاربردی |
|
| |
17 |
ایمنی آب |
|
| |
18 |
مدیریت ایمنی غذا |
|
| |
19 |
ایمنی غلات |
|
| |
20 |
تنظیم متابولیسم |
|
| |
21 |
روش های تجزیه دستگاهی |
|
| |
22 |
روش های تجزیه دستگاهی عملی |
|
| |
23 |
رژيم هاي درماني و تداخل غذا و دارومواد خوراکی |
|