گروه علوم تغذیه

چهارمین شماره نشریه علمی "چاشنی" منتشر شد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

در روزگاری که امنیت غذایی به یکی از مهم ترین دغدغه های جهانی بدل شده، پرداختن به آن چه هر روز بر سفره ها می نشیند، نه یک انتخاب، که یک ضرورت است. چهارمین شماره نشریه به برنج اختصاص داده شده است؛ دانه ای آشنا که پشت سادگی اش، مسائلی عمیق نهفته است: از آلودگی های پنهان و تقلب های رایج، تا دغدغه های مربوط به سالمت مصرف کننده و شیوه های نگهداری اصولی. در این شماره، تلاش شده است با نگاهی دقیق، بی طرف و کاربردی، تصویری روشن تر از واقعیت های این محصول پرمصرف ارائه داده شود.

جهت دسترسی به فایل کامل نشریه بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

چهارمین شماره نشریه علمی چاشنی