با توجه به اهمیت کاهش اتلاف غذایی، تلاش مشترک همه بخش ها از جمله دولت ها، شرکت ها، سازمان های غیردولتی ، دانشگاهیان و عموم مردم ، در ایجاد و ترویج فرهنگ مصرف مسئولانه غذا، نه تنها به بهبود وضعیت اقتصادی خانواده ها کمک می کند، بلکه نقش مهمی در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست برای نسل های آینده ایفا خواهد کرد. بنابراین ، بسیار حائز اهمیت است که هر خانواده به عنوان یک واحد اساسی، با پذیرش نقش خود در کاهش هدر رفت غذایی و اجرای راهکارهای مختلف، به سوی آینده ای پایدارتر و معتدل تر حرکت کند. بر همین اساس دفتر بهبود تغذیه جامعه با همکاری گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به تهیه و تدوین کتابچه " راهکارهای ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی در خانه" در جهت توسعه فرهنگ کاهش و کنترل ضایعات غذایی به استراتژی های کاهش ضایعات غذایی در سطح خانوار شامل برنامه ریزی وعده های غذایی ، استفاده مؤثر از باقی مانده غذا، نگهداری صحیح غذا، و اجتناب از مصرف بیش از حد و خرید زیاد پرداخته است. جهت دانلود کتابچه به لینک زیر مراجعه فرمایید. |
![]() |
- خراسانچی زهرا
- اخبار
- بازدید: 64