گروه علوم تغذیه

چاپ کتابچه "راهکارهای ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی در خانه" با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

با توجه به اهمیت کاهش اتلاف غذایی، تلاش مشترک همه بخش ها از جمله دولت ها، شرکت ها، سازمان های غیردولتی ، دانشگاهیان و عموم مردم ، در ایجاد و ترویج فرهنگ مصرف مسئولانه غذا، نه تنها به بهبود وضعیت اقتصادی خانواده ها کمک می کند، بلکه نقش مهمی در حفظ منابع طبیعی و محیط زیست برای نسل های آینده ایفا خواهد کرد. بنابراین ، بسیار حائز اهمیت است که هر خانواده به عنوان یک واحد اساسی، با پذیرش نقش خود در کاهش هدر رفت غذایی و اجرای راهکارهای مختلف، به سوی آینده ای پایدارتر و معتدل تر حرکت کند. بر همین اساس دفتر بهبود تغذیه جامعه با همکاری گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد،  به تهیه و تدوین کتابچه " راهکارهای ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی در خانه" در جهت توسعه فرهنگ کاهش و کنترل ضایعات غذایی به استراتژی های کاهش ضایعات غذایی در سطح خانوار شامل برنامه ریزی وعده های غذایی ، استفاده مؤثر از باقی مانده غذا، نگهداری صحیح غذا، و اجتناب از مصرف بیش از حد و خرید زیاد پرداخته است.

جهت دانلود کتابچه به لینک زیر مراجعه فرمایید.

کتابچه "راهکارهای ساده برای کاهش دورریز مواد غذایی در خانه"