سومین شماره نشریه علمی "چاشنی" منتشر شد.
این نشریه با هدف افزایش آگاهی عمومی و تخصصی در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهبود کیفیت زندگی و سلامت جامعه پا به عرصه دانش گزاشته است. در دنیای امروز، با توجه به تنوع روزافزون محصولات غذایی و تغییرات سریع در صنعت غذا، ایمنی مواد غذایی اهمیت بیشتری پیدا کرده است. به همین دلیل، هدف از انتشار این نشریه این است که به عنوان پلی میان پژوهشگران، تولیدکنندگان، متخصصان و مصرف کنندگان، اطلاعات به روز و مفیدی را در این حوزه ارائه دهد.
جهت دسترسی به فایل کامل نشریه بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
سومین شماره نشریه علمی چاشنی
|