گروه علوم تغذیه

اولین همایش مدیریت اتلاف غذایی (از مزرعه تا سفره) برگزار شد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
اولین همایش مدیریت اتلاف غذایی (از مزرعه تا سفره) در تاریخ 24 دی ماه 1403 توسط گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور بیش از 500 نفر از مدیران، مسئولین، فعالان و ذینقشان زنجیره غذا برگزار شد.  این همایش در سه حوزه الف) اتلاف غذایی در کشاورزی و صنعت، ب) اتلاف غذایی در سطح جامعه و ج) اتلاف غذایی در سطح بیمارستان به بیان تازه ترین مطالب و راهکارها جهت مدیریت اتلاف غذایی پرداخت.