گروه علوم تغذیه

همایش مدیریت اتلاف غذایی (از مزرعه تا سفره)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

اولین همایش مدیریت اتلاف غذایی (از مزرعه تا سفره) در تاریخ 24 دی ماه 1403 توسط گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور مدیران و مسئولین و فعالان و ذینقشان زنجیره غذا برگزار میگردد. محورهای های همایش در سه حوزه زیر می باشد:

 

الف) اتلاف غذایی در کشاورزی و صنعت

ب) اتلاف غذایی در سطح جامعه

ج) اتلاف غذایی در سطح بیمارستان

  • در راستای اهمیت موضوع اتلاف غذایی، مسابقه علمی با موضوع "ارائه راهکارهای نوآورانه جهت مدیریت اتلاف غذایی" برگزار می گردد. به بهترین پوستر و راهکار جوایز نفیس اهدا می‌گردد.
  • محورهای مسابقه:

۱. راهکارهای کاهش اتلاف غذایی در کشاورزی و صنعت

۲. راهکارهای کاهش اتلاف غذایی در سطح خانوار

۳. راهکارهای کاهش اتلاف غذایی در بیمارستان ها

  • پوسترها در روز همایش نمایش داده خواهند شد و گواهی پوستر به شرکت کنندگان ارائه می گردد.
  • افراد شرکت کننده می بایست در محل همایش حضور داشته و پوستر خود را ارائه دهند.
  • پس از داوری، به بهترین پوستر و راهکار جوایز نفیس اهدا می‌گردد.
  • مهلت ارسال پوستر: تا آخر وقت اداری 20 دی ماه ۱۴۰۳
  • نحوه ارسال پوستر: لطفا فایل پوستر خود را به فرمت PDF به آدرس ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ارسال فرمایید.
  • توجه فرمایید ذکر نام و نام خانوادگی، مقطع و رشته‌ی تحصیلی، شماره همراه در ایمیل الزامی می‌باشد.

جهت دریافت تمپلیت پوستر به لینک زیر مراجعه فرمایید.

تمپلیت پوستر مسابقه