در راستای ارتقای تعامل دانشگاه با صنعت و ترویج ایدههای نوآورانه در حوزه تغذیه، گروه علوم تغذیه با همکاری مدیریت توسعه فناوری سلامت، مرکز نوآوری و ایدهپروری سلامت دانشگاه و کمیته تحقیقات دانشجویی، پنل تخصصی با عنوان «نوآوری غذا و تغذیه؛ جایی که ایدهها مزه میدهند» برگزار کرد. این رویداد که روز یکشنبه ۲۰ مهرماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ برگزار شد. این پنل با محوریت تلاقی دانشگاه و صنعت، میزبان جمعی از اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فعالان حوزه تغذیه و صنایع غذایی بود. سخنرانان برجسته در این نشست:
سخنرانان در این پنل به بیان دیدگاهها و تجربیات خود در زمینه مسیرهای نوآوری در صنعت غذا و ارتباط آن با پژوهشهای دانشگاهی پرداختند. هدف از برگزاری این رویداد، تقویت ایدهپردازی در حوزه علوم تغذیه، ایجاد بستر همکاری مشترک میان دانشگاه و صنعت، و حمایت از طرحهای نوآورانه در این عرصه بود. |
![]() |