ششمین جلسه ماهانه " لقمه پژوهشی" گروه علوم تغذیه در روز چهارشنبه 31 اردیبهشت ماه 1404 با حضور دانشجویان و اعضای هیئت علمی برگزار گردید. در این جلسه، یکی از مقالات برجسته حوزه تغذیه و ایمنی غذا به صورت نقد و بررسی تخصصی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. این جلسات با هدف ارتقاء سطح علمی دانشجویان، آشنایی با جدیدترین یافتههای پژوهشی و تقویت مهارتهای نقد علمی برگزار میشود و استقبال خوبی از سوی دانشجویان صورت گرفته است. برای دانلود مقاله می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.
|
![]() |