گروه علوم تغذیه

به مناسبت روز جهانی غذا، گروه علوم تغذیه در دانشکده پزشکی نشریه علمی چاشنی را منتشر کرد.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

روز جهانی غذا "حق برخورداری همه از غذا برای زندگی بهتر و آینده‌ای روشن‌تر"

 

روز جهانی غذا، که هر ساله در تاریخ 16 اکتبر گرامی داشته می‌شود، فرصتی برای افزایش آگاهی عمومی در مورد وجود ناامنی غذایی یا گرسنگی در جوامع مختلف است. در این روز ضرورت  تلاش جوامع برای اینکه همه مردم در همه اوقات به غذای سالم، کافی، ایمن و مطابق با ترجیحات غذایی شان دسترسی داشته باشند، یادآوری می شود.  چراکه امنیت غذایی حق هر انسانی است و می باید با سیاست های مناسب تامین شود.

به مناسبت روز جهانی غذا مصادف با 25 مهرماه، گروه علوم تغذیه در دانشکده پزشکی نشریه علمی چاشنی را منتشر کرد. این نشریه با هدف افزایش آگاهی عمومی و تخصصی در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی، بهبود کیفیت زندگی و سلامت جامعه تهیه شده است. ما امیدواریم که این نشریه بتواند به ترویج فرهنگ تغذیه سالم و آگاهی‌بخشی در میان دانشجویان کمک کند.