گروه علوم تغذیه

نخستین فصلنامه دانشجویی چاشنی منتشر شد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

نخستین شماره فصلنامه دانشجویی چاشنی به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی رشته علوم تغذیه منتشر شد. مدیر مسئول این نشریه دانشجویی فاطمه طاشی و سر دبیری آن را سارا متین فر از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشگاه بر عهده دارند. این نشریه با شماره مجوز ۱۰۰۱/ک/ش نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد منتشر می شود.

 

فصلنامه دانشجویی چاشنی